Clupmania.org yeni bir oluşuma gidiyor...

Şuanki Zaman: 09-03-2010, 12:23 PM Hoşgeldin Misafir ! (GirişÜye Olun)

İstek öneri ve sorunlar için: cmdizayn@windowslive.com... <=====> Sitemize moderatör arkadaşlar aranmaktadır... <=====> Konulara yorum yazarsanız memnun oluruz... <=====> Sizlerinde konularını görmek isteriz.. <=====> Moderatör başvuruları için cmdizayn@windowslive.com

Derecelendir
  • 17 Oylar - 2.53 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Türkiye'nin ahlakını ben bozdum" Diyor
Yazar Mesaj
ilovegoogle Çevrimdışı
Silver Üye

Katılma Tarihi: Oct 2009
Rep Puanı: 500
"Türkiye'nin ahlakını ben bozdum" Diyor
"Türkiye'nin ahlakını ben bozdum"

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın, toplumun ahlâkını bozan dizilere şifre getirilmesi yönündeki açıklamasına Müjde Ar, Güzel Haberler adlı programında tepki gösterdi.

Ar, "Yaptığım filmlere bakıyorumda ben toplumun ahlâkını çok bozmuşum" diyen Ar, şöyle konuştu: "İyi kötü benim her filmimde öpüşme var; sevişme, çokça da tecavüz var. 80 filmden 60'ında benim ırzıma geçildi." diye konuştu.
10-11-2009 07:57 PM
Kullanıcıya E-mail gönderin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
kertenkele Çevrimdışı
Platinyum Üye

Katılma Tarihi: Jul 2010
Rep Puanı: 0
RE: "Türkiye'nin ahlakını ben bozdum" Diyor
doğrudur Big GrinBig Grin
07-04-2010 12:15 PM
Kullanıcıya E-mail gönderin Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla:

Forex

Film izle

Oyun Film izle , Bedava Film izle, mp3 dinle, Forex,Lider Forex, Ekonomi, Maliye, Finans, Borsa, Altın, Döviz, Cumhuriyet Altını, Çeyrek Altın, Forex Piyasası, Forex Nedir, Private Server, Nefes Filmi izle, Nero 9, Arog izle, 120 izle, Testere 6 izle, Kemal Sunal Filmleri, Kayıp Balık Nemo, Cd key, Crack, Serial Number, Osmanlı Cumhuriyeti izle, Dersimiz Atatürk izle, Kurtlar vadisi izle, Kavak yelleri izle, Şarkı dinle, Mp 3 indir, Şarkı indir, Müzik indir, Full Film izle, Online izle,Online Film izle, İndirmeden izle, Direk izle, film indir,Türkçe Dublaj izle, Dvd kalitesinde izle,pvp server,pvp server ip adresleri, 1299 pvp server, full film izle, online izle
Kültür,Sanat Sinema