Online Film izle, Full film izle, Bedava film izle, Pvp Server, Film Özetleri
|
Kısa nick
|
|
05-12-2009, 07:54 PM
(Bu Mesaj 06-07-2009 01:04 AM DeÄŸiÅŸtirilmiÅŸtir. DeÄŸiÅŸtiren: LaRive.)
|
|||
|
|||
|
Kısa nickler,Kısa Nick , Kısa msn nickleri,nıck,msn nıckler
√ Deniz DeÄŸiLki YüreÄŸim..Öfkesini Kayalara Vursun...!!!! √ Elimde Artik HerÅŸey Siliyorum Dünü. Lanet Ediyorum GeçmiÅŸe Yaşıyorum ßugünü. √ KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GöZüMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN... √ HiçKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya YüreÄŸinde Yada ßedeninde...YüreÄŸin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!!!.. √ ELiNi TuTtU DiYe SeVioMU SaNDiN oPTu DiE EvLeNecEK Mi SaNdiN LaN oLuM 2007 YiLiNdAyiZ SeN kızLarı AdAm Mi SandıN ¿ √ Al Han¢eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im Dônûpte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa KahpeLik Søn Møda √ bîz áskì yûrêktèñ yãsãrîz sèñÃñ gìbà sà tmáyîz GUZELIM. KèñdÃñì sâttìgÃñ à dámLãrÃñ KÃÑ ' î kãC kúrùs ! √ Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK √ KimSe Beni Sevmiyør Çünkü , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Çünkü hepSi aYnıLar .. Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriÄŸi güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
05-23-2009, 03:40 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Uzun Süreli İlişkilerde Seks
hmmm..............
|
|||