Online Film izle, Full film izle, Bedava film izle, Pvp Server, Film Özetleri
|
Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste (Full Albüm)
|
|
07-15-2009, 02:56 AM
|
|||
|
|||
|
Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste (Full Albüm)
Bülbülüm Altın Kafeste Öter Aheste Aheste Ötme Bülbül Yarim Hasta Ah Neyleyim Şu Gönlüme Hasret Kaldım Sevdiğime Ben Sana Dayanamam Yarim Ben Sana Aldanamam Ben Sana Aldanamam Yarim Yarim Ben Sana Dayanamam Bülbülleri Har Ağlatır Aşıkları Yar Ağlatır Ben Feleğe Neylemişim Beni Her Bahar Ağlatır Ben Sana Dayanamam Yarim Ben Sana Aldanamam Ben Sana Aldanamam Yarim Yarim Ben Sana Dayanamam Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
07-15-2009, 02:19 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste (Full Albüm)
paylasim icin saol
[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1721512.gif[/img] Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
01-24-2010, 08:32 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste (Full Albüm)
Melihat Gülses - Bülbülüm Altın Kafeste (Full Albüm) Full indir.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Hayko Cepkin Albüm Dışı FuLL | w4r1ock | 0 | 27 |
02-18-2010 01:14 AM Son Mesaj: w4r1ock |
|
| Dj KaNTiK – Wapmatix Violin - Ferhat KaNTiK Full Production (Ka2Production) | BursAnkara | 3 | 1,071 |
02-18-2010 12:26 AM Son Mesaj: LaRive |
|
| Gülşen 2009 ALbümü Full indir | LaRive | 21 | 3,963 |
02-18-2010 12:24 AM Son Mesaj: LaRive |
|
| Mercan | Sana değil kardeşine | 2010 albüm | Müzik indir | LaRive | 0 | 31 |
02-09-2010 08:13 PM Son Mesaj: LaRive |
|
| SLOW TURK – ŞUBAT 2010 Albüm indir - müzik indir | LaRive | 0 | 26 |
02-09-2010 08:09 PM Son Mesaj: LaRive |
|