Online Film izle, Full film izle, Bedava film izle, Pvp Server, Film Özetleri
|
Yine memleketimin üzerine söylenmiştir | NAZIM HİKMET
|
|
02-03-2010, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
Yine memleketimin üzerine söylenmiştir | NAZIM HİKMET
Memleketim, memleketim, memleketim,
ne kasketim kaldı senin ora işi ne yollarını taşımış ayakkabım, son mintanım da sırtımda paralandı çoktan, şile bezindendi. Sen şimdi yalnız saçımın akında, enfarktinda yüreğimin, alnımın çizgilerindesin memleketim, memleketim, memleketim... NAZIM HİKMET Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! , Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
02-24-2010, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Yine memleketimin üzerine söylenmiştir | NAZIM HİKMET
eline saglık
[img]http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/1721512.gif[/img] Linkler Ziyaretcilere kapatılmıştır. Buraya tıklayıp üye olunuz Ayrıca forumda konu açarsanız memnun oluruz.. Konuya cevap yazarak içeriği güncel tutabilirsiniz..! |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Her kitabımın son sözü | NAZIM HİKMET | LaRive | 0 | 23 |
02-03-2010 03:30 PM Son Mesaj: LaRive |
|
| Bulutlar adam öldürmesin - nazım hikmet şiirleri | LaRive | 0 | 28 |
02-03-2010 03:25 PM Son Mesaj: LaRive |
|